CHEMIE |
9. ročník |
Organická chemie a biochemie |
DUM 341-360 |
VY_32_INOVACE_341 | Alkoholy |
VY_32_INOVACE_342 | Fenoly |
VY_32_INOVACE_343 | Aldehydy |
VY_32_INOVACE_344 | Ketony a ethery |
VY_32_INOVACE_345 | Karboxylové kyseliny I |
VY_32_INOVACE_346 | Karboxylové kyseliny II |
VY_32_INOVACE_347 | Karboxylové kyseliny III |
VY_32_INOVACE_348 | Aminy |
VY_32_INOVACE_349 | Aminokyseliny |
VY_32_INOVACE_350 | Estery |
VY_32_INOVACE_351 | Plasty |
VY_32_INOVACE_352 | Fotosyntéza |
VY_32_INOVACE_353 | Sacharidy |
VY_32_INOVACE_354 | Polysacharidy |
VY_32_INOVACE_355 | Lipidy |
VY_32_INOVACE_356 | Mýdla |
VY_32_INOVACE_357 | Bílkoviny |
VY_32_INOVACE_358 | Biokatalyzátory |
VY_32_INOVACE_359 | Biotechnologie |
VY_32_INOVACE_360 | Vitamíny |